Költöztetés külföldről

Nem csak külföldre, hanem természetesen külföldről Magyarországra is vállalunk költöztetést. Ebben az esetben is szükséges minden adat megadása. Ingóságok leírása (darab, méret), körülmények, igények megadása: lépcső, emelet, lift, bútorszerelés, csomagolás. Ezek az adatok alapján számolom ki a rakodás várható idejét, továbbá az sem mindegy, hogy ketten, vagy hárman kell mennünk.
 

Költöztetés külföldről, irodaköltöztetés cégeknek

Irodáját szeretné külföldről Magyarországra költöztetni? Ebben is tudunk segíteni Önnek. Kisebb irodák költöztetését is vállaljuk külföldről. Ebben az esetben is ugyanúgy állunk rendelkezésére valamennyi szolgáltatásunkkal: csomagolás, bútorszerelés, egyutas szállítmánybiztosítás ügyintézése. Az irodában lévő páncélszekrény sem jelent akadályt nekünk. Érdeklődjön elérhetőségeimen.
 

Költöztetés külföldről magánszemélyeknek

Lakás, családi ház, albérlet? Nekünk mindegy, minden esetben szakszerűen költöztetünk. Lehet antik, koloniál, biedermeier, barok, intarziás, ránk számíthat. Büszkén mondhatom, hogy antik bútorok szállításába/költöztetésében is komoly szakmai tapaszlatunk van. Természetesen nem csak az antik bútorokra vigyázunk egy külföldről költözés során. A teherautómon nagyon sok paplan, pléd, karton, fólia található, melyekkel óvjuk bútorait a szállítás és rakodás teljes ideje alatt. Az érzékeny, sérülékeny bútorokat minden esetben fóliába csomagoljuk.

About The Author

Related posts